Het bestuur bestaat uit een oneven aantal personen zij vervullen onderstaande functies:

Overige Disciplines:

Henriëtte Oude Wesselink-Gieskes

cursussen@ehbo-hengelo.nl

De bestuursleden hebben de verantwoording op zich genomen om de belangen van de vereniging te behartigen en beslissingen namens de leden te nemen. Ieder lid van de vereniging kan ook bestuurslid worden, maar dan moet zij/hij wel op de ledenvergadering worden gekozen.

Let wel, de ledenvergadering is er voor de leden, tijdens deze vergadering wordt door het bestuur verantwoording aan de leden afgelegd.

Wilt u meedenken of uw menig laten horen, kom dan wel naar de ledenvergadering. In de kantine hangt een brievenbus. Hierin kunt opmerkingen, ideeën en aanmeldingen als vrijwilliger deponeren. Formulieren hiervoor hangen naast de brievenbus.