EHBO Hengelo kan niet zonder Vrijwilligers

Vrijwilligers zorgen ervoor dat alles binnen onze vereniging op rolletjes loopt!

Naast de mensen die vrijwillig instructeur, assistent of bestuurslid voor de vereniging zijn, hebben we diverse andere verenigingsactiviteiten waar mensen hun schouders onderzetten:

EHBO Hengelo

Mocht u vrijwilliger bij onze vereniging willen worden: schroom niet en meld u aan! Dat kan met behulp van dit formulier:

Vrijwilligers Activiteiten

Na het behalen van het EHBO diploma bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om meer ervaring op te doen en de opgedane kennis in de praktijk in te zetten.
Dit kan door u op te geven bij de groep sport- en evenementenverzorging.

Wij worden regelmatig gevraagd om Eerste Hulp te verlenen bij diverse activiteiten zoals:

• Open dagen bij bedrijven
  • Braderieën
  • Sportevenementen als FBK games, Nacht van Hengelo, Euregio Rally, Expo on Horse
  • Festivals en concerten
  • … etc.

Iedereen met een geldig EHBO diploma kan hieraan deelnemen. Voor sommige evenementen is een aanvullende cursus op het gebied van bijvoorbeeld eerste hulp bij wandelletsel

Neem voor vragen contact op met evenementenverzorging@ehbo-hengelo.nl of meld u direct aan als vrijwilliger via bovenstaand formulier