Na het behalen van je EHBO-diploma bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid om meer EHBO-ervaring op te doen.

Dit kan door je op te geven bij de groep evenementenverzorging.

Wij worden regelmatig gevraagd om eerste hulp te verlenen bij diverse sporten en evenementen zoals:

• Open dagen bij bedrijven
  • Braderie├źn
  • Sporten en evenementen
  • Festivals en concerten

Voor 95% kunnen wij aan alle aanvragen voldoen, helaas is het niet altijd mogelijk, omdat we er niet genoeg EHBO-ers voor hebben.

Ook bestaat de mogelijkheid om onze vereniging te promoten. Dit d.m.v. het geven van informatie en/of het geven van demonstraties op locatie of tijdens een evenement.

Voor meer informatie over evenementenverzorging of de aanmelding bij deze groep, gelieve contact op te nemen met Wim Guleij via evenementenverzorging@ehbo-hengelo.nl

Let op
Aanvragen voor evenementen ondersteuning dient u minimaal 4 weken voor aanvang van het evenement in te dienen.
Aanvraagformulier