Vacature Penningmeester

EHBO BeheerNieuwsbericht

Penningmeester Kon. Ned. Ver. EHBO-Hengelo m/v

Wij zoeken voor de Kon. Ned. Ver. EHBO-Hengelo een enthousiaste Penningmeester. M/V

De Kon Ned. Ver. EHBO Hengelo is een vereniging. En zoals alle verenigingen zijn wij voor het goed laten draaien van onze vereniging afhankelijk van een goed bestuur en natuurlijk actieve leden. Onze huidige penningmeester heeft te kennen gegeven tijdens de jaarvergadering 2021 te willen stoppen. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde penningmeester.

Functieomschrijving

Het bestuur is het kloppend hart van de afdeling. Als lid van het Dagelijks Bestuur bepaal jij mede het beleid voor de komende jaren. Wij zijn op zoek naar een persoon die goed kan luisteren, enthousiast is, daadkrachtig is en een visie heeft, geloof heeft in het werk van de EHBO-er, bekendheid heeft met het vrijwilligerswerk maar bovenal een teamspeler is met gevoel voor humor. Heb jij zin in een uitdagende bestuursfunctie? Dan zoeken wij jou!De penningmeester zorgt voor het financieel aansturen met daarbij de controle op de financiële procedures en waar mogelijk fondsen werven. Heeft u financiële ervaring, bent u bekend met het opstellen van de jaarrekening en bereid om 1 x per maand de bestuursvergadering bij te wonen, dan komen wij graag in contact met u.

Tijdinvestering

De tijdsinvestering is 4 á 8 uur in de week, als er een vergadering is iets meer.

Benodigde vaardigheden

Om een correcte administratie te kunnen verzorgen is het van belang dat u enig kennis heeft van het office pakket (Word, Excel, Outlook), en eventueel financiële programma’s. U bent niet verplicht in het bezit te zijn van een EHBO diploma. U communiceert zowel schriftelijk als mondeling met externe partijen maar ook met leden en het bestuur. Wij zien u als een belangrijke schakel in het goed laten functioneren van onze vereniging. Voor informatie ontvangen wij graag uw verzoek